На сайті:

На сайті 135 гостей та відсутні користувачі

Серпнева методична студія голів методичних об’єднань учителів інформатики

18.08.21

fddd118 серпня 2021 року в рамках обласної науково-практичної конференції відбулось засідання методичної студії голів методичних об’єднань учителів інформатики закладів освіти ТГ та обласного підпорядкування. Методична студія працювала над проблемою забезпечення якісної інформатичної освіти школярів в контексті вимог сучасної освіти.

Захід відбувався у форматі відео-конференції з використанням сервісу Google Meet. Учасниками студї були 88 педагогічних працівників (координатори центрів професійного розвитку педагогічних працівників; голови методичних об’єднань учителів інформатики; учителі інформатики). Модерував Малий Петро Михайлович, методист лабораторії природничо-математичних дисциплін ОІППО.

Учасники засідання обговорили особливості організації навчання з інформатики відповідно до вимог нового Державного стандарту, методичних рекомендації щодо вивчення інформатики у закладах освіти у 2021/2022 н. р., окреслили основні напрями діяльності вчителів в організації освітньої діяльності, зокрема і в умовах адаптивного карантину. Були розглянуті питання щодо створення безпечних умов для організації навчання з урахування нового санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, особливості використання програмного забезпечення, характеристика умов навчання на уроках інформатики.

Завідувач лабораторії педагогічного досвіду та етнопедагогіки Стрільчик Галина Дмитрівна ознайомила учасників з особливостями проведення конкурсу “Учитель року 2022”.

Представники авторських колективів Ривкінд Йосип Якович, Шакотько Віктор Васильович та Барна Ольга Василівна, розповіли про нові підручники з інформатики для 8 класу, які надійшли у бібліотечні фонди закладів освіти.

fddd1

sdssf2

fdddf3

dfdfdf4

fgfgff5

rtrt7

ereerf9

rtrtr8

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити