На сайті:

На сайті 72 гостей та відсутні користувачі

Новий навчальний рік – нові орієнтири для керівників ЗЗСО

18.08.21

hu1

18 серпня 2021 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулися управлінські спрямування для керівників ЗЗСО з теми «Новий навчальний рік – нові орієнтири для ЗЗСО».

Метою зустрічі було розглянути особливості організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році.

Модераторами зустрічі були Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій та Галина Пониполяк, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

Зустріч розпочала проректор ІФОІППО Любов Шелемей, акцентуючи увагу на основних домінантах діяльності ЗЗСО у 2021-2022 навчальному році.

Любов Касіян, заступник директора Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області ознайомила слухачів з особливостями само оцінювання якості освітньої діяльності та управлінських процесів в ЗЗСО, запропонувала модель його проведення.

Основні аспекти нормативно-правового супроводу освітнього процесу у 2021-2022 н.р. окреслила у своєму виступі методист лабораторії управління та організації освіти Людмила Томенчук.

З новими можливостями школи в умовах модернізації освіти ознайомила слухачів Йордана Лесів, директор Ямницького ліцею Ямницької сільської ради.

Ольга Нижник разом з слухачами розробили алгоритм організації професійногорозвиткупедагогічних

працівників відповідно до Професійного стандарту вчителя, дорожню карту організованого початку навчального року.

 

hu1

rtr2

rrrt3

gfhh4

ghh6

gfgh7

hgf12

Додати коментар

Захисний код
Оновити