На сайті:

На сайті 97 гостей та відсутні користувачі

Методична майстерня директорів, методистів закладів позашкільної освіти

20.08.21

Методична майстерня директорів, методистів закладів позашкільної освіти відбулася 20 серпня 2021 року в онлайн режимі в рамках обласної серпневої науково-практичної конференції на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з проблеми.

В обговоренні питання «Внутрішня система забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти» взяли участь модератори:

Надія Сорока, провідна спеціалістка відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами управління освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

Людмила Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх іновацій ІФОІППО;

Оксана Марковецька, методистка лабораторії національного виховання ІФОІППО.

В ході обговорення було розкрито ряд важливих питань:

з організацією освітньої діяльності в закладах позашкільної освіти у 2021/2022 н.р. учасників студії ознайомила Надія Сорока.

стратегію розвитку закладу позашкільної освіти: зміст, особливості висвітлила Людмила Келембет.

з освітньою програмою закладу позашкільної освіти ознайомила Оксана Марковецька.

Під час настановчого інформування із питанням «Внутрішня система забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти» виступила Святомира Возняк, головна спеціалістка сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області.

У ході інтерактивної взаємодії присутні активно долучались до діалогу. Учасники засідання опрацювали методичні рекомендації, визначили основні напрями діяльності позашкільної освіти у сучасних умовах, відбулась презентація навчальних програм та заплановано подальшу спільну співпрацю.

 

Методична майстерня

директорів, методистів закладів позашкільної освіти

Додати коментар

Захисний код
Оновити