На сайті:

На сайті 190 гостей та відсутні користувачі

Перші кроки нових управлінців

27.08.21

1df1За запитами новопризначених керівників ЗЗСО 25 серпня проведено онлайн консультування для щойнопризначених керівників ЗЗСО з проблеми «Починаємо навчальний рік: перші кроки новопризначеного директора ЗЗСО».

У роботі даного заходу взяли участь і виступили методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

Мета консультування - визначення основних маркерів діяльності новопризначеного директора ЗЗСО з організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році та ознайомлення з основними викликами освіти на цей навчальний рік.

Під час зустрічі керівники ознайомилися з розглянути нормативно-правовим забезпеченням освітнього процесу на 2021-2022 навчальний рік (Людмила Томенчук, методист лабораторії управління та організації освіти), визначили основні орієнтири щодо розроблення локальних документів ЗЗСО (Ольга Нижник, завідувач лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО).

З методикою проведення серпневої педради слухачів ознайомила методист лабораторії Галина Пониполяк.

Новопризначені керівники ЗЗСО також ознайомилися з видами планування в ЗЗСО, вимогами до розроблення Стратегії розвитку закладу, особливостями річного планування ( Алла Дутчак, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО).

Проблему упровадження в ЗЗСО моделі «Здорова школа» та індексу здоров’я закладу освіти учасники зустрічі розглядали разом з методистом лабораторії Галиною Дмитрів.

Даний захід, у якому взяли участь 52 новопризначених керівники ЗЗСО області, проведено дистанційно з використанням електронного сервісу Google Meet.

Працівники лабораторії дали відповіді на питання керівників ЗЗСО щодо організованого початку нового навчального року.

1df1

2rtr222

3eeter33333

6trtrt666666

Додати коментар

Захисний код
Оновити