На сайті:

На сайті 172 гостей та відсутні користувачі

Шановні педагоги та партнери!

dszn05УВАГА! На електронні адреси закладів освіти надійшла ФЕЙКОВА!!! інформація від так званої «Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників», у якій йдеться про нібито втрату ліцензії окремими закладами післядипломної педагогічної освіти і запрошується педагогів внести 1500 грн. за отримання так званого «Сертифікату» про підвищення кваліфікації від вищеназваного суб’єкта.

Повідомляємо, що ЛІЦЕНЗІЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти є БЕЗСТРОКОВОЮ та внесена до ЛІЦЕНЗІЙНОГО РЕЄСТРУ СУБ’ЄКТІВ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

(https://mon.gov.ua/ua/ministerstvo/poslugi/licenzuvannya/vidomosti-pro-pravo-zdijsnennya-osvitnoyi-diyalnosti/vidomosti-pro-pravo-zdijsnennya-osvitnoyi-diyalnosti-u-sferi-pislyadiplomnoyi-osviti-dlya-osib-z-vishoyu-osvitoyu?fbclid=IwAR1vLG7ESLwLdtgXdtoC0AKS7_WLnRkx-iUUa1x_UB5ffCPUinSpjzw8Q-Y )

dddd2

dddd1


Ознайомитися зі змістом ліцензії можна на сайті ІФОІППО за покликанням: https://ippo.if.ua/index.php/2010-06-30-12-38-29/litsenziia

Чинним законодавством України кожному педагогічному працівникові гарантоване право безкоштовно підвищувати кваліфікацію в закладі післядипломної педагогічної освіти відповідно до обласного замовлення (ч. 1 ст. 51 Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16.01.2020 № 463-ІХ – «кожному педагогічному працівникові гарантується право підвищувати кваліфікацію в комунальному закладі післядипломної освіти, розташованому на території відповідної області»

Просимо критично оцінювати будь-яку інформацію.

Додати коментар

Захисний код
Оновити