На сайті:

На сайті 138 гостей та відсутні користувачі

Майстер-клас для учителів географії

20.12.21

yyrergv3Захід було проведено в рамках співпраці лабораторії природничо-математичних дисциплін Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Українського освітянського видавничого центру «Оріон» 15 грудня 2021 року.

Тема семінару-Картографічні способи зображення об’єктів і явищ на загальногеографічних та тематичних картах.

Мета: налагодження взаємодії між учителями географії     області та ОІППО   щодо методичного супроводу реалізації діяльнісного підходу у викладанні дисципліни.

Вебінар проходив у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу GoogleMeet та YouTube.   У роботі семінару взяли участь 123 учасника.

Гостя зустрічі, а це кандидатка географічних наук, провідна редакторка Українського освітянського видавничого центру «Оріон» Олена Савчук, чітко, доступно, глибокорозповіла про картографічні способи зображення об’єктів і явищ на загальногеографічних та тематичних картах. Особливу увагу учасників заходу було звернено на сучасні картографічні способи зображення та їх використання на різних видах карт. Для перевірки та закріплення отриманих знань було проведено тестування, з яким педагоги успішно справились.

Світлана Подолюк, методист ІФОІППО запевнила присутніх у продовженні співпраці з Українським освітянським видавничим центром у наступному році з метою надання допомоги педагогам з теорії та методики вивчення географії.

Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на запитання  та щиро подякували   гості  за цікаві, змістовні презентаційні матеріали.

Картографічні способи зображення у навчальних атласах

yyrergv3

yrtfbnfte5

yersbcgf

hguyftytr2

ffghfghhg1

nkjkhrt4

Додати коментар

Захисний код
Оновити