На сайті:

На сайті 99 гостей та відсутні користувачі

Методичний супровід учителів географії у 2022 році

20.12.21

wrdcs2Таку проблему вирішували лабораторія природничо-математичних дисциплін Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та керівники методичних об’єднань (педагогічних студій) учителів географії області   – учасники вебінару 16 грудня 2021 року.

Завдання:

-ознайомити з основними напрямами роботи методиста ІППО та методичних об’єднань учителів географії на 2022 рік, узгодити дії;

-ознайомитись з досвідом роботи учителів географії області С. Бойчук, Г. Судук;

-провести майстер-класи носіїв ППД;

-визначити шляхи підготовки, організації та проведення Міжнародної природознавчої гри «Геліантус», Всеукраїнського конкурсу «Геліантус – учитель – 2022».

Вебінар проходив у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу GoogleMeet. У роботі семінару взяли участь 67 учасників.

Семінар розпочався з майстер-класів носіїв кращих педагогічних практик.

5 січня 2021 року на Науково-методичній раді ОІППО було затверджено досвід учителя географії, заступника директора ліцею №25 Івано-Франківської міської ради Святослави Бойчук. На даний час проходить поширення її досвіду, тема якого «Формування емоційно-пізнавальної спрямованості особистості школяра на уроках географії».

А ось досвід учителя географії, заступника директора ліцею № 6 Калуської міської ради Галини Судук тількипочали вивчати. Тема – «Роль проєктної технології у реалізації компетентнісного підходу у навчанні географії». Обидві презентації були цікавими та змістовними, отримали схвальні відгуки учасників заходу.

Світлана Подолюк, методист ОІППО ознайомила присутніх з основними напрямами  методичної роботи з учителями географії у 2022 році, підкресливши важливу роль методичних об’єднань ТГ у реалізації запланованого. А це – конкурси, семінари, майстер-класи, робота творчих груп. Окрему увагу Світлана Миколаївна як обласний координатор приділила питанням підготовки, організації та проведенняМіжнародної природознавчої гри «Геліантус»,дату проведення якої перенесено на лютий 2022 року та Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учителів природничих дисциплін «Геліантус – учитель – 2022», що проходитиме у березні наступного року.

На завершення заходу присутні отримали відповіді на питання, обмінялися думками, залишилися задоволеними від дружньої атмосфери, яка панувала протягом зустрічі. Усе це спонукає до подальшої співпраці.

 ewytwyet1

wrdcs2

wtehdvfd3

rtrityihtr4

yrtfbnfte5

Додати коментар

Захисний код
Оновити