На сайті:

На сайті 124 гостей та відсутні користувачі

ЗАВЕРШИВСЯ II ОБЛАСНИЙ (ДИСТАНЦІЙНИЙ) ЕТАП XV МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНОЗНАВСТВА ДЛЯ УЧНІВ 8-11 КЛАСІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

18.02.22

Screenshot 1216 лютого 2022 року, у День єднання, на платформі Google Meet, відбувся другий обласний (дистанційний) етап XV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти.

Захід розпочався спільним виконанням Державного Гімну України. Під час Конкурсу здобувачі освіти публічно захищали власні науково-дослідні роботи. До участі в науковому заході було запрошено наукових керівників.

Члени журі оцінювали виступи конкурсантів за такими критеріями: аргументація вибору теми та розкриття основних положень дослідження; логічність, послідовність, лаконічність викладення матеріалу дослідження з урахуванням власного вкладу; компетентність, етика та культура учасника; активна кваліфікована участь у веденні дискусії.

Учасники Конкурсу, їх наукові керівники та члени журі мали можливість подискутувати з актуальних українознавчих, народознавчих, краєзнавчих, етнопедагогічних, культурологічних наукових питань стосовно тематики та проблем подальших наукових пошуків, розвідок тощо.

Із результатами публічного захисту науково-дослідних робіт учасниками обласного етапу XV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів та результатами Конкурсу можна ознайомитися тут.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити