На сайті:

На сайті 248 гостей та відсутні користувачі

На часі атестація педагогічних працівників

18.03.22

55Відповідно до запитів педагогічних працівників, 17 березня 2022 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося онлайн консультування для керівників ЦПР ПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів в територіальній громаді, керівників ЗЗСО з теми «Атестація педагогічних працівників: організація та забезпечення в сучасних умовах». До заходу долучилося 93 учасники.

У ході зустрічі обговорили актуальні питання завершення атестації педагогічних працівників у 2022 р., зокрема в умовах воєнного стану.

Любов Шелемей, проректор ІФОІППО, ознайомила слухачів з особливостями підвищення кваліфікації педагогів у сучасних умовах.

Завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, Ольга Нижник, окреслила основні завдання працівників ЦПР ПП та працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагогів в територіальній громаді з організаційно-методичного супроводу завершення атестації педагогічних працівників.

Алла Дутчак, Галина Пониполяк, методисти лабораторії управління та організації освіти запропонували алгоритм проведення атестації педагогічних працівників у ЗЗСО.

Голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Зоряна Король, акцентувала увагу учасників зустрічі на особливостях проведення атестації в умовах воєнного стану та відповідно до нових нормативно-правових документів.По завершенні виступів учасники мали змогу обговорити актуальні для них проблеми та отримати відповіді на поставлені питання. 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити