На сайті:

На сайті 159 гостей та відсутні користувачі

Вебінар для фахівців психологічної служби закладів освіти області

13.05.22

 _2022-05-13_091052В умовах воєнного стану одним із важливих пріоритетів у діяльності закладів освіти є забезпечення соціально-психологічного супроводу ВПО та їх дітей.

Саме тому для соціальних педагогів та практичних психологів закладів освіти області 12 травня 2022 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено вебінар «Соціально-психологічний супровід ВПО та сімей з дітьми».

Метою зустрічі було ознайомити фахівців з особливостями здійснення соціально-психологічного супроводу в кризових ситуаціях, актуалізувати знання про психологічні механізми та техніки самодопомоги і допомоги іншим у подоланні травматичного стресу під час війни, підвищити компетентність фахівців з розвитку навичок психогігієни працівника психологічної служби закладу освіти та розглянути особливості просвітницько-профілактичної роботи соціального педагога закладу освіти з внутрішньо переміщеними особами.

Означений зміст розкрили: Л. Підлипна, к.п.н, директорка ОЦППСР ОІІППО та методисти ОЦППСР О. Хомин, Т. Глуханюк, Л. Крикун.

Зустріч проводилася у дистанційному форматі на платформі Meet та транслювалася на каналі You Tube. У заході взяли участь більше 400 педагогів.

Учасники онлайн-заходу обговорили поточні проблеми та виклики, які виникли у процесі роботи з внутрішньо переміщеними особами та сім’ями з дітьми.

Додати коментар

Захисний код
Оновити