На сайті:

На сайті 290 гостей та відсутні користувачі

Початкова школа: вектор розвитку

20.05.22

D9925707-42F0-41B2-B83D-AA6DDD52AA7118 травня 2022 року відбувалася онлайн-зустріч працівників відділів (управлінь) освіти, ЦПР ПП, відповідальних за початкову школу, керівників методичних об’єднань учителів початкових класів ТГ, яка мала на меті підсумувати завершення освітнього процесу у початкових класах.

Тому важливим, на нашу думку, було повторно опрацювати нормативно-правові документи Міністерства освіти і науки України про актуальні питання завершення освітнього процесу у 1-4 класах у 2021/2022 н. р. в умовах війни щодо підсумкового оцінювання, державної підсумкової атестації у 4 класі, переведення учнів початкових класів на наступний рік навчання і видачі документів про початкову освіту. Саме ці питання обговорювалися у процесі педагогічного дискусу, який проводила Надія Попович, методист з початкової освіти ІФОІППО.

Наступний модуль вебінару стосувався   упровадження НУШ в початкових класах Івано-Франківської області: підсумки і рекомендації. Таку інформацію озвучила Світлана Юсипчук, завідувач лабораторії дошкільної та початкової освіти ІФОІППО.

Завершував роботу модуль настановчого інформування, який провела Надія Попович. Обговорювали питання сертифікації вчителів початкових класів у 2022 році: терміни реєстрації, незалежне тестування учасників сертифікації, самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності, вивчення практичного досвіду роботи тощо. Велика увага приділялася змісту тестів, орієнтовному розподілу завдань відповідно до розділів/підрозділів Програми незалежного тестування і схему нарахування балів сертифікації педагогів у 2022 році.

Наприкінці роботи учасники вебінару заповнили анкету-опитувальник з метою вивчення навчальних потреб і запитів на тематику майбутніх серпневих конференцій.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити