На сайті:

На сайті 107 гостей та відсутні користувачі

Навчання соціальних педагогів із застосування посібника тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді»

20.05.22

1В рамках курсів підвищення кваліфікації Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 11 травня 2022 року для соціальних педагогів, керівників гуртка відбулося навчання із застосування посібника тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді», схваленого для використання у загальноосвітніх навчальних закладах за висновком комісії з основ здоров’я Науково-методичної Ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (Лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 19.12.2017 №21-1/12/Г-824).

Посібник є методичним матеріалом для підготовки та проведення занять з питань здорового способу життя, статевого та репродуктивного здоров'я, формування усвідомленої та відповідальної поведінки, закладання основ відповідального батьківства, призначений для роботи з здобувачами освіти 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.

З вітальним словом виступила Тетяна Слободян, співавторка посібника, координаторка освітніх програм БФ “Здоров'я жінки і планування сім'ї”, консультантка ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті.

Навчання проводили тренери програми Галина Дмитрів, методистка лабораторії управління та організації освіти, Наталія Глинянюк, старша викладачка кафедри педагогіки і психології, Лілія Крикун, методистка обласного центру практичної психології і соціальної роботи.

У навчанні взяли участь 26 соціальних педагогів Івано-Франківської області. Слухачі курсів підвищення кваліфікації змогли поглибити власні знання щодо репродуктивного здоров’я та відповідальної поведінки учнів, вдосконалювати навички тренерської взаємодії, а також вміння конструювати та проводити заняття з використанням посібника «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді». Всі учасники отримали посібник в електронному чи паперовому форматі.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити