На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Учні Івано-Франківщини здобули медалі на Міжнародній олімпіаді з фізики

18.07.22

1 dgtjlfjljrt17 липня 2022 року завершилась 52 Міжнародна олімпіада з фізики (IPhO 2022. ), яка вже другий рік поспіль проходила в онлайн-режимі. У змаганнях взяли участь 368 учасників з 77 країн світу. В складі команди України виступали учні закладів освіти Івано-Франківської області, які є переможцями обласної олімпіади та всеукраїнської інтернет-олімпіади з фізики.

За підсумками Міжнародної олімпіади команда України здобула одну срібну та три бронзові медалі. Школярі нашої області досягли відмінних результатів: Андрій Никифорчин, випускник Ліцею імені Миколи Сабата Івано-Франківської міської ради, здобув срібну медаль, а Зазубик Діана, учениця 10 класу Ліцею №5 Івано-Франківської міської ради, виборила бронзову медаль.

Вітаємо наших креативних та творчих учнів. Ви гідно виступили і довели, що ви найкращі і гідні цієї перемоги! Бажаємо рухатися вперед і підкорювати нові п’єдестали.

Отриманий результат є поки що повторенням найкращого виступу школярів нашої області на міжнародних олімпіадах (у 2012 році теж було здобуто срібну і бронзову медалі на Міжнародній астрономічній олімпіаді), адже через місяць Діана та Андрій будуть представляти нашу країну на Міжнародній астрономічній олімпіаді і зможуть покращити дану статистику.

Вітаємо педагогів та батьків! Дякуємо вам за підготовку, сприяння та виховання!

Дякуємо організаторам олімпіади від України та керівникам команди, які повірили в наших школярів!

Дякуємо нашим захисникам, які дають можливість нашій молоді навчатися і реалізовувати свій потенціал!

Слава Україні! Героям Слава!


Додати коментар

Захисний код
Оновити