На сайті:

На сайті 704 гостей та відсутні користувачі

Вічна і світла пам'ять Герою...

26.09.22

dfdj 308232900 798878521260348_7207024614264147546_n

Біль… Щем.. Смуток… Від непоправної втрати, від того, що вже ніколи не побачимо, не почуємо, не поспілкуємось як колеги, як друзі. 

Ще одне ім’я героїчного захисника ЛЮБОМИРА БОРДУНА, добровольця, котрий з перших днів вторгнення російського ворога обороняв рідну землю і загинув у Донецькій області при виконанні службового обов’язку. Прагнув, щоб ми всі жили у вільній Україні, виховуючи і навчаючи учнів  і вчителів мудрих порад, віддаючи сили і знання розвитку освітянської галузі.

Начальник управління освіти Коломийської міської ради, депутат Коломийської міської ради двох скликань. Був відомим не лише як справжній фахівець, педагог, організатор та управлінець, а ще дбав про людей – служив коломийській громаді. 

Син, батько, чоловік, товариш, порадник… Багато слів, теплих і щирих, можна підбирати для ЛЮБОМИРА. Але в цей нелегкий час для його сім’ї, рідних, колег і близьких їх знайти важко, аби змиритись, не згадувати і прийняти його загибель як реальність. Ми завжди пам’ятатимемо про його рішучість, наполегливість і готовність служити Україні. 

Нехай Господь упокоїть його душу і зачислить до лика вірних синів України. Спочивай… А ми своїми молитвами, згадками про тебе житимемо і наближатимемо Перемогу. 

Висловлюємо глибокі співчуття сім’ї, рідним, колегам, усім, хто знав і поважав  ЛЮБОМИРА. У світлих помислах Ти залишишся навіки у нашій пам’яті. 

Слава Україні! 

Героям слава!

Додати коментар

Захисний код
Оновити