На сайті:

На сайті 214 гостей та відсутні користувачі

Запитуйте - відповідаємо

06.10.22

160Відповідно до річного плану роботи ІФОІППО, на замовлення керівників закладів ЗСО області, керівників Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, працівників місцевих органів управління освітою, відповідальних за професійний розвиток педагогів в ТГ 05.10.2022 року проведено вебінар з проблеми організаційно-правових аспектів початку навчального року в умовах воєнного стану. Зустріч організована за участі Андрія Сташківа, заступника директора департаменту освіти і науки Івано-Франківського ОДА та Зоряни Король, очільниці Івано-Франківської обласної профспілки працівників освіти і науки України.

Велику увагу спікери приділили питанням особливостей нормативно-правового супроводу освітнього процесу у цьому навчальному році, атестації педагогічних працівників, звернули увагу на документи в галузі освіти, які в умовах війни зазнали певних змін.

У ході зустрічі окреслено основні напрями діяльності адміністрації закладу освіти щодо підвищення кваліфікації педагогів у цьому навчальному році, про які зазначила Любов Шелемей, проректор ІФОІППО.

Учасники зустрічі озвучили питання, на які вони хотіли б отримати відповіді під час майбутніх консультацій.

Наступне консультування буде присвячене проблемам адаптації учасників освітнього процесу до нових реалій освітнього процесу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити