На сайті:

На сайті 140 гостей та відсутні користувачі

Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /var/www/html/images/SimpleImageGallery/02_02_23
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/SimpleImageGallery/02_02_23

Нормативно-правовий супровід організації діяльності закладу освіти в сучасних умовах

02.02.23

111Сучасна освіта розвивається в умовах, що зазнають постійних змін. Змінюються пріоритети, ціннісні орієнтації, культурні зразки, змінюється та оновлюється нормативно-правова база.

Зважаючи на вищеозначене, відповідно до річного плану ІФОІППО та запитів керівників закладів освіти, працівниками лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО проведено черговий вебінар у рамках Управлінського орієнтиру з теми «Нормативно-правовий супровід організації діяльності закладу освіти в сучасних умовах».

У заході взяли участь понад 150 слухачів.

До участі були запрошені і виступили Любов Шелемей, проректорка Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Зоряна Король, голова Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Ольга Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, Алла Дутчак, методистка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

У ході проведеного заходу учасники ознайомилися зі змінами, внесеними до нормативно-правових документів щодо діяльності закладу освіти в сучасних умовах; обговорили аспекти підвищення кваліфікації педагогічних кадрів у поточному році, порядок визнання результатів про навчання за програмою підвищення кваліфікації; визначили проблеми та виклики щодо організації дистанційного, змішаного навчання у закладі освіти; проаналізували шляхи організації діяльності ЗЗСО згідно зі змінами, внесеними до нормативно-правових документів тощо, ознайомилися із напрямами подальшої діяльності щодо реалізації в закладах освіти області швейцарсько-українського проекту DECIDE.

З метою вивчення думки керівників закладів освіти щодо актуальності та доцільності інформації, яка пропонується під час проведення вебінарів, використано сервіс онлайнових опитувань Mentimetr.

Учасники зустрічі відзначили, що інформація, яка пропонується на онлайн зустрічах, є корисною та актуальною, відображає виклики сучасності.

Учасники вебінару обговорили шляхи організації діяльності ЗЗСО відповідно до змін, внесених до нормативно-правових документів, напрями подальшої співпраці.

{gallery}02_02_23{/gallery}

     

Додати коментар

Захисний код
Оновити