На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Активних учителів запрошують до участі у проєкті «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті»

07.03.23

uityugfhgdrКоманда проєкту IREX «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» спільно з АУП запрошують активних учителів долучитися до великої медіаграмотної спільноти!

Якщо ви готові застосовувати цифрові методи викладання, проводити інноваційні вправи та навчати учнів та учениць стійкості до дезінформації та маніпуляцій — запрошуємо вас до реєстрації у проєкті: https://forms.office.com/r/9uwLDEH5tr.

Хто може взяти участь у проєкті? 

До участі у конкурсному відборі запрошуються вчителі, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі.

IREX прийматиме заявки як від груп вчителів від одного закладу освіти (двоє або більше вчителів, які викладають зазначені предмети, та керівник або заступник керівника закладу освіти, кожен з яких має заповнити цю заявку), так і активних вчителів, які хочуть долучитися до проєкту одноосібно.

При розгляді заявок перевага надаватиметься колективним заявкам від закладів освіти, оскільки системна робота команди освітян дає найкращі результати для формування в учнів навичок критичного сприйняття інформації та інфомедійної грамотності.

До участі у проєкті запрошуються представники закладів загальної середньої освіти усіх форм власності.

Кількість заявок від одного регіону необмежена. Тимчасово переміщені учителі також можуть подаватися до участі. Можливість подачі заявок закладами освіти, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, відсутня.

До проєкту можуть долучатися заклади освіти, які знаходяться в інших країнах та підпорядковані Міністерству освіти і науки України.

Що на вас очікує?

До кінця травня 2023  року відібрані учасники пройдуть курс та тренінг із медіаграмотності, а також спеціальне навчання з інтеграції інфомедійної грамотності в уроки. Навчання відбуватиметься онлайн.

Після проходження тренінгів учителі отримають електронні матеріали: конспекти уроків, презентації, роздавальні та інші матеріали.

У подальшому команда проєкту проводитиме для учасників додаткові вебінари для професійного розвитку, очні обміни досвідом із учасниками проєкту з попередніх хвиль набору та різноманітні сесії з медіаграмотності.

Учасники зможуть спілкуватися з колегами з інших регіонів, обмінюватися досвідом, впроваджувати кращі практики та досягати високих результатів разом зі своїми учнями у спільноті однодумців.

Відбір учасників триває з 1 березня по 1 квітня 2023 року. 

Більш детальна інформація на сторінці набору: https://l2d.in.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити