На сайті:

На сайті 135 гостей та відсутні користувачі

Довіряємо, співпрацюємо, взаємодіємо

12.05.23

2Той, хто уявляє, що може обійтися без інших людей -

дуже помиляється, а той, хто уявляє,

що інші не можуть обійтися без нього - помиляється ще більше.

Франсуа де Ларошфуко.

Ефективна команда не тільки складається з чудових людей, але також має бути командою, яка добре працює разом і постійно вдосконалює навички командної роботи. Це коло людей, які мають спільну мету. Командний стиль - довіра, співпраця, взаємодія.

Саме цій тематиці був присвячений вебінар-інтенсив для заступників директорів закладів освіти з виховної роботи «Технології підтримки та формування команди у кризових умовах».

На вебінарі були розглянуті наступні питання:

Командоутворення.

Етапи розвитку колективу.

Фактори, що сприяють розвитку колективу.

Технології згуртування.

Зазначалося про переваги формування команди на робочому місці, учасники висловлювали свої думки щодо командної діяльності та командних взаємин. Заступники директорів у практичній роботі активно досліджували себе, як керівника, та свої колективи; виокремили головні принципи командної взаємодії: «людям можна довіряти, люди можуть допомагати», «один за всіх, всі за одного».

У вебінарі взяли участь понад 100 педагогів. Всі щиро дякували директору центру практичної психології та соціальної роботи ОІППО Людмилі Підлипній за предметну, змістовну роботу, ресурсні методики практичної взаємодії, надзвичайно теплу та атмосферну зустріч.

Додати коментар

Захисний код
Оновити