На сайті:

На сайті 153 гостей та відсутні користувачі

Стаємо сильнішими разом

19.05.23

1Відповідно до плану роботи з реалізації Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Стаємо сильнішими разом» (Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни) у травні 2023 року пройшла серія методичних вебінарів керівників закладів загальної середньої освіти області (менторки А.Дутчак, О.Нижник, Г.Пониполяк). До навчання долучилися керівники закладів Більшівцівської, Вигодської, Рожнівської, Печеніжинської, Верхнянської, Богородчанської, Косівської та Яблунівської територіальних громад. Під час зустрічі учасники обговорили соціальні, психологічні та педагогічні аспекти інтеграції в дитячі спільноти дітей, які опинилися в умовах війни.

Керівники мали можливість опрацювати навчальні активності та ознайомитися з методичним порадником «Стаємо сильнішими разом»(посібник для педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти з використання ресурсів ОДГ/ОПЛ у роботі з дитячими спільнотами, задля сприяння інтеграції дітей), отримати поради щодо використання запропонованих матеріалів в освітньому процесі.

В онлайн-заході взяли участь 32 керівники закладів загальної середньої освіти.

Учасники заходу взяли участь в інтерактивних вправах, які проводилися з використанням онлайн-сервісів Padlet, Mentimeter, застосунків Zoom.

Наприкінці зустрічі проведено рефлексію, у ході якої отримано відгуки щодо ефективності та напрямів використання ресурсів ОДГ/ОПЛ у роботі закладу освіти.

Додати коментар

Захисний код
Оновити