На сайті:

На сайті 106 гостей та один учасник

Особливості організації документообігу в опорному закладі та його філіях

04.04.24

1Відповідно до річного плану роботи ІФОІППО 3 квітня 2024 року відбувся вебінар для керівників опорних закладів загальної середньої освіти області на якому розглядалися питання організації документообігу в опорному закладі та його філіях. У заході взяли участь 99 працівників освітніх закладів.

До зустрічі була запрошена Н. Пігач, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, яка ознайомила керівників ЗЗСО з нормативно-правовим забезпеченням взаємодії та комунікації між опорним закладом освіти та його філіями.

Під час вебінару працівники ІФОІППО актуалізували основні вимоги до ведення документообігу, проаналізували практику спільного напрацювання локальних документів, розглянули особливості діловодства в опорному закладі освіти та його філіях (О. Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти, старша викладачка кафедри менеджменту та освітніх інновацій, Г. Пониполяк, методистка лабораторії управління та організації освіти).

До зустрічі долучилася С.Бондаренко, методистка лабораторії суспільно-гуманітарних дисциплін, яка ознайомила зацікавлену аудиторію з метою, завданнями та особливостями впровадження курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів закладів загальної середньої освіти, який розроблений в рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

В ході «відкритого мікрофону» керівники опорних закладів освіти відмітили надзвичайну актуальність запропонованої тематики, висловили побажання щодо проведення наступних зустрічей щодо практичних аспектів напрацьованих локальних документів в опорному закладі освіти.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити