На сайті:

На сайті 277 гостей та відсутні користувачі

Ефективна комунікація як інструмент успішного сучасного управління закладом освіти

10.04.24

11Для безпечної та належної організації освітнього процесу надзвичайно важлива вчасна, зрозуміла та чесна комунікація всіх сторін: адміністрації закладів освіти, батьків, учнів, педагогічних працівників. Про ефективну комунікацію як інструмент успішного сучасного управління закладом освіти йшлося на вебінарі для керівників ЗЗСО, директорів ЦПРПП, працівників відділів (управлінь) освіти, відповідальних за професійний розвиток педагога в ТГ, який відбувся 9 квітня 2024 року відповідно до річного плану роботи ІФОІППО.

У заході взяли участь 250 освітніх управлінців.

З нормативно-правовим забезпеченням реалізації даної проблеми присутніх ознайомила О.Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти, старша викладачка кафедри менеджменту та освітніх інновацій. На сучасних формах і методах ефективної комунікації у своєму виступі акцентувала А.Дутчак, методистка лабораторії управління та організації освіти.

До зустрічі була запрошена О.Хомин, методистка ЦППСР, яка розкрила психологічні аспекти комунікації у закладі освіти як необхідної умови ефективної взаємодії.

Під час управлінських діалогів учасники визначили проблеми та виклики щодо організації комунікації в ЗЗСО, обговорили особливості організації внутрішньої та зовнішньої комунікації, отримали поради як

оптимізувати та налагодити ефективну систему комунікацій в закладі освіти.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити