На сайті:

На сайті 160 гостей та відсутні користувачі

СЕРЦЯ ВІДДАЮТЬ ДІТЯМ

17.04.24

1713350318484123Сьогодні у приміщенні Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відзначили освітян, котрі перемогли в найпрестижнішому педагогічному конкурсі.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – загальнодержавний захід, спрямований на виявлення та підтримку творчої праці педагогічних працівників у процесах становлення та розвитку національної системи освіти. Практика його проведення в нашій області засвідчила зацікавленість освітян у такій формі підвищення професійного рівня.

Цього року вчительські змагання проводились за номінаціями: «Українська мова та література», «Фізика», «Географія», «Образотворче мистецтво».

На початку заходу присутні хвилиною мовчання пом’янули всіх, хто віддав життя за Україну, подякували Захисникам і Захисницям за можливість жити та працювати.

Переможців привітала голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації, доктор наук з державного управління Світлана Онищук. Очільниця наголосила на важливості і насиченості праці вчителя, зокрема:

– З таких маленьких ваших перемог саме і будується велика Перемога, задля якої сьогодні працюють усі українці. Усі ваші професійні зусилля спрямовані в ім’я миру в нашій країні.

Голова оргкомітету, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович наголосив: «У такий нелегкий час для України педагоги виконують важливу справу – навчають і виховують учнів. І це вони роблять відмінно, про що засвідчив цей конкурс».

Зоряна Король, голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України побажала освітянам і йти до своєї цілі; ставити амбітну мету, досягати бажаного. І це нас наблизить до Перемоги.

Слова вдячності Вчителю прозвучали з уст директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, голови постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики Богдана Томенчука, ректора Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Романа Зуб’яка та проректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуарда Лапковського.

Дипломами переможця за зайняте І місце нагородили у номінаціях:

«Географія» – Віру Візнович, учителя географії Рожнятівського ліцею Рожнятівської селищної ради;

«Образотворче мистецтво» – Мар’яну Гаврилюк, учителя образотворчого мистецтва та трудового навчання Надвірнянського ліцею № 3 Надвірнянської міської ради;

«Українська мова та література» – Оксану Логуш, учителя української мови та літератури Калуського ліцею № 10 Калуської міської ради;

«Фізика» – Юрія Оробця, учителя фізики Снятинського ліцею «Інтелект» Снятинської міської ради.

Нагородження переможців та учасників першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» провели: голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації, доктор наук з державного управління Світлана Онищук; голова оргкомітету першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович; ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заступник голови оргкомітету першого туру Роман Зуб’як; директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, голова постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань освіти, науки, спорту та молодіжної політики Богдан Томенчук; голова Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Зоряна Король; проректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський.

До побачення, «Учитель року – 2024»!

До зустрічі, «Учитель року – 2025»!

Додати коментар

Захисний код
Оновити