На сайті:

На сайті 120 гостей та відсутні користувачі

Відбулася презентація програми «Соняшник» та навчально – методичного посібника Л.Калуської

12.02.14

DSCN4141 11Напередодні Різдва вийшла з друку комплексна програма розвитку, навчання та виховання дітей дошкільного віку «Соняшник» (автор – Калуська Любомира Василівна, доцент інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук) з грифом « Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» для використання у дошкільних навчальних закладах України та навчально-методичний посібник під такою ж назвою.

29 січня 2014 року на базі дошкільного закладу № 14 «Гуцулочка» м. Івано-Франківська за ініціативи міського управління освіти ( П.Лаврів, Л.Чмелик, Н.Кучеренко) для методистів дошкільних закладів міста та керівників методичних об’єднань міста відбулась презентація програми та посібника. Було відзначено оригінальність програми, її новизну, відмінність від усіх попередніх програм, чіткість визначених програмових завдань для кожної вікової групи. Оригінальністю відзначається і навчально- методичний посібник, який є практико орієнтований, вміщує багато практичних порад щодо реалізації завдань комплексної програми «Соняшник».

 Під час зустрічі з працівниками дошкільного навчального закладу № 14 «Кристалик» м. Івано-Франківська 6 лютого 2014 року відбулася презентація програми «Соняшник» та навчально – методичного посібника Л.Калуської.

DSCN4106

DSCN4141

DSCN4134

DSCN4147