На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Свято розпочалось…

05.10.12

3 жовтня цього року в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти, організовані профспілковим комітетом. Такі заходи стали вже доброю традицією.

До вітального слова був запрошений ректор інституту, кандидат педагогічних наук, доцент Роман Зуб’як, котрий побажав здоров’я, натхнення та творчості в обраній справі.

Справжнє свято подарували слухачі курсів учителів музичного мистецтва та художньої культури і гурт “Соколи”  Надвірнянського району, які майстерним виконанням творів створили колегам добрий настрій. Звучали як українські народні пісні, так і патріотичні – про Україну, єднання з Богом, оскільки їхнім виконавцем був священик, котрий таку професійну діяльність поєднав з учительством. Зала не просто оплесками вітала аматорів, а в повний голос приєднувалась до співу.

Приємною миттю в ході урочистостей було вручення похвальних грамот окремим працівникам інституту за значні успіхи у становленні та розвитку освіти Прикарпаття, вручені Романом Зуб’яком та профспілковим лідером Надією Попович.

Сподіваємось, що святкування у стінах інституту стало добрим початком урочистостей, присвячених Дню працівників освіти.

Коментарі  

 
0 #1 witalia 09.10.2012, 09:14
Молодці, добре працюєте і гарно святкуєте.
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити