На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

Свято освітян

05.10.12

4 жовтня ц. р. вІвано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулись урочистості, присвячені професійному святу – Дню працівників освіти України. У них взяли участь понад 800 освітян області: учителі і вихователі, методисти, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі професійно-технічних та вищих навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, заслужені вчителі України, відмінники освіти України, переможці й лауреати Всеукраїнського конкурсу “Учитель року”, сім’ї-династії освітянської ниви.

У фойє театру були представлені розгорнуті виставки науково-методичної літератури та квіткових композицій.

Святочний захід відкрила начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації Зінаїда Болюк. Також учасників свята привітали голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванок та голова обласної ради Олександр Сич.

За високий професіоналізм у роботі, значний особистий внесок у розвиток освіти Прикарпаття найвищою педагогічною відзнакою в області – премією імені Мирослава Стельмаховича нагороджені:

  • Василь Дранчук, директор обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді;
  • Роман Зуб’як, ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти;
  • Володимир Козьменчук, начальник відділу освіти Косівської районної державної адміністрації.

Відзнакою обласної державної адміністрації та обласної ради – медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» та грошовою премією:

  • Петро Ласійчук, заступник начальника управління освіти і науки виконкому Івано-Франківської міської ради;
  • Василь Матіїв, начальник відділу освіти Галицької районної державної адміністрації;
  • Ярослав Павляк, учитель історії Брошнів-Осадської загальноосвітньої школи IIIIступенів Рожнятівської районної ради;
  • Володимир Сподар, начальник відділу освіти Долинської районної державної адміністрації;
  • Галина Татарин, учитель біології Вільшаницької загальноосвітньої школи I–III ступенів Тисменицької районної ради.

Окрім того, за вагомий внесок у розвиток дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти, впровадження нових передових технологій у навчання та виховання учнів і студентів, досягнення високих результатів в освітянській праці та з нагоди професійного свята у цьому році педагогічні працівники отримали такі нагороди:

  • 32 –грамоти голів обласної державної адміністрації, обласної ради та грошові премії;
  • 54– грамоти головного управління освіти і науки облдержадміністрації та грошові премії;
  • 34–спільні грамоти головного управління освіти і науки облдержадміністрації, обкому профспілки працівників освіти і науки  України та грошові премії.

Слова вдячності за добрі справи та підтримку освітянської галузі звучали для керівників місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та відомих освітян області, зокрема: Григорія Івасишина, голови Галицької райдержадміністрації; Йосипа Нижника, голови Рогатинської райдержадміністрації; Ігоря Слюсара, мера міста Коломия; Богдана Томенчука, директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти; Олексія Іваницького, керівника освітянської галузі області до 1990 року. Їм вручили подяки та пам’ятні подарунки від обласної державної адміністрації, обласної ради та головного управління освіти і науки облдержадміністрації.

Святкового настрою усім освітянам Прикарпаття додали учнівські та педагогічні колективи художньої самодіяльності та народні артисти України Надія Шестак, Алла Кудлай та Василь Зінкевич.

 

Коментарі  

 
0 #1 Леонід 06.10.2012, 19:56
А який темперамент та голос...Слоава Україні...!!!
Цитата
 
 
0 #2 witalia 15.10.2012, 13:12
Щиро дякуємо за зустріч з народними артистами України.
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити